Extranet

Koronavirus - Ekonomické dopady opatření státu a jejich možná kompenzace


           Vážení zástupci klubů,

         současná krizová situace v České republice plně dopadla i na sport. Vyhlašování jednotlivých restriktivních opatření, jejich alespoň částečné kompenzace, případně postupné uvolňování restrikcí je značně nepřehledné. K dispozici zatím nejsou ve všech případech jasné prováděcí předpisy a související legislativa, případně se neustále mění.  Na úrovni klubů čelíte podobným problémům, jako celý podnikatelský sektor.  Jak udržet v systému lidi nezbytné pro zajištění chodu sportovního klubu v budoucnu, jak  kompenzovat ztráty plynoucí z uzavření provozu sportovních zařízení. Vám všem Český krasobruslařský svaz pravidelně předává odkazy a souhrnné informace, které dostáváme prostřednictvím Českého unie sportu (za což jí určitě patří dík). Chceme Vás upozornit, že souhrn všech aktuálních informací, rozhodnutí a návrhy dokumentů, které by Vám mohly napomoci v řešení různých situací v rámci Vašich klubů / spolků naleznete na webových stránkách ČUS.

        Proto je doporučujeme pravidelně sledovat, protože zde jsou denně aktualizovány a dokementy jsou publikovány až ve chvíli, kdy projdou legislativním procesem, a jsou tedy pro Vás opravdu využitelné. 

 

        Přejeme především pevné zdraví a nám všem brzký návrat k normálu, nebo alespoň k tréninkovému procesu.

 

        Předsednictvo a sekretariát ČKS.

 

 


přidáno 2020.04.03 14:54:40

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací