Extranet

Memoriál O.Nepely, Japan Open, JGP Záhřeb (CRO)


Početná česká výprava se zúčastnila Memoriálu Ondreje Nepely v Bratislavě.
I tady se Vám pokusím představit alespoň některé odkazy na videa našich reprezentantů (upozorňuji na to, že se jedná o "fanouškovská" videa, která samozřejmě nedosahují profesionální kvality ze soutěžří ISU JGP, ale jsou jedinou možností, jak jízdy z mezinárodních soutěží zhlédnout):
Tomáš Verner skončil v soutěži mužů třetí se ziskem 194,91 bodu; Tomášův krátký program; Tomášova volná jízda.
Pavel Kaška vstoupil do sezóny velmi dobrými výkony a prvním skočeným trojitým axlem v soutěži. Celkově byl se ziskem 174,89 bodu šestý; Pavlův krátký program; volná jízda.

Skvěle se soutěž vydařila Elišce Březinové. Už v krátkém programu "zachránila" kombinaci s 3T jako druhým skokem a volná jízda jí katapultovala na stupně vítězů se ziskem 129,98 bodu; krátký program Elišky Březinové; volná jízda Elišky.
V soutěži žen ještě obsadila Laura Raszyková 14.místo se ziskem 106,48 bodu a Nastassiya Lobachevskaya 22.místo se ziskem 83,07 bodu. Bohužel videa z jejich jízd jsem zatím nenašel.

V soutěži tanečních párů byli Lucie Myslivečková a Neil Brown pátí se ziskem 109,34 bodu; krátký tanec Lucie a Neila; volný tanec.
V soutěži tanečních párů byli dále Gabriela Kubová a Dmitry Kiselev osmí se ziskem 93,85 bodu; krátký tanec Gabriely s Dmitrijem; volný tanec je zde.

Konečné výsledky Memoriálu Ondreje Nepely 2012 najdete zde.

Kompletní vysílání TV HUSTE byste pak mohli shlédnout i ze záznamů na tomto odkazu.


Michal Březina se zúčastnil soutěže Japan Open, kde nešlo o pořadí jednotlivců, ale soutěžily týmy jednotlivých kontinentů. Michal startoval samozřejmě v týmu Evropy a k jeho třetímu místu přispěl bodovým ziskem 151,53 bodu (jeli se pouze volné jízdy). V součtu jednotlivců dokonce porazil úřadujícího mistra světa Patricka Chana (Kanada). Michalovu volnou jízdu z Japan Open si prohlédněte zde.
Konečné výsledky Japan Open 2012 najdete zde.


V Zagrebu se v předposlední soutěži seriálu JGP 2012 představili sourozenci Coufalovi. Zatímco Janě se její debut v seriálu příliš nepovedl (24.místo, 87,58 bodu, když výkon bohužel ovlivnila její zdravotní indispozice), Petr měl ještě teoretickou naději probojovat se do finále celého seriálu. Bohužel drobná chyba na odraze trojitého Lutze, která skoku ubrala otáčku, vše pokazila. Petr se ale následně prezentoval opět výbornou volnou jízdou a se ziskem 160,30 bodu obsadil konečné 7.místo. Jízdy našich bruslařů najdete na těcho odkazech:
krátký program Jany Coufalové;
volná jízda Jany Coufalové;
krátký program Petra Coufala;
volný program Petra Coufala.

Kompletní výsledky JGP v Záhřebu jsou zde.

Karel Oubrecht, GS
přidáno 2012.10.08 00:00:00

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací