Extranet

Nebelhorn Trophy a JGP Madrid


Michal Březina po dvou vítězstvích v sérii juniorské Grand Prix zazářil i na první významné seniorské soutěži nové sezóny, Nebelhorn Trophy. Fantastickým bodovým ziskem 220,29 bodu obsadil druhé místo za Japoncem Nobunari Odou. Blahopřejeme!!

Mnohem horší start do nové sezóny měl úřadující mistr Evropy Tomáš Verner, který skončil ve velmi dobré konkurenci až na čtvrtém místě ziskem 197,38 bodu.

Velmi slušný výsledek zaznamenal taneční pár Kamila Hájková - David Vincour, kteří obsadili šestou příčku slušným bodovým ziskem 144,19 bodu. Bohužel, stejně jako na reprezentačních prověrkách, ani tentokrát nepřesvědčila Nella Simaová a skončila až šestnáctá a její bodový zisk byl hluboko pod stobodovou hranicí.

Kompletní výsledky jsou zde.

V Madridu proběhla další soutěž juniorské Grand Prix 2008, Madrid Cup. Marco Zakouřil si oproti Mexiku výrazně bodově pohoršil, a to znamenalo v tradičně nabitější evropské soutěži pouze 25.místo celkového pořadí juniorů (v Mexiko City byl Marco 11.).

Kompletní výsledky najdete zde.

Karel Oubrecht, GS
přidáno 2008.09.28 00:00:00

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací