Extranet

Světový šampionát již za okamžik. Zahájí ho kategorie žen


Centrem krasobruslení se pro letošní rok po olympijských hrách stalo francouzské Montpellier. Českou republiku na jih Francie přijeli reprezentovat tři krasobruslaři: Eliška Březinová, Natálie Taschlerová a Filip Taschler. "V Pekingu jsme u obou kategorií mohli vidět, že jsou konkurenceschopní a mají na to ukázat i na mistrovství světa velice kvalitní výkony. Těším se na to," řekl před odletem předseda svazu Stanislav Židek. 

Do Francie se na vrchol náročné sezony těší jak Eliška Březinová, tak sourozenci Taschlerovi. "Ještě nikdy jsem v Montpellier nezávodila, ale je skvělé, že tam konečně budou fanoušci a je to pro ně bez omezení. My sice stále budeme zavření v bublině, ale velmi se těším a doufám, že se hala vyprodá," prozradila v podcastu Z Cup šestadvacetiletá krasobruslařka. Sourozenci Taschlerovi přiznávají únavu: "Snažíme se posbírat poslední zbytky sil a motivace. S motivací a správným nastavením nám stále pomáhá náš mentální kouč. Věříme, že dokážeme zajet všechno čístě tak, jako na tréninku a užijeme si atmosféru s diváky. Díky tomu sem za námi přijedou také fanoušci z Česka, konkrétně z našeho domovského klubu VSK Technika Brno," zmínil po tréninku Filip Taschler. 

Eliška Březinová se představí se svým krátkým programem ve 12:51. 


přidáno 2022.03.23 09:41:36

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací