Extranet

Spokojená Eliška Březinová si v Pekingu dobruslila pro 20. místo a osobní rekordy


Nejlepší česká krasobruslařka Eliška Březinová na olympijských hrách předvedla povedené krátké programy i volnou jízdu a všechny své starty proměnila v osobní rekordy. Do volných jízd postupovala Březinová z 12. místa a i přes dva pády vylepšila svůj osobní rekord v celkovém bodovém součtu o 8,64 bodu. V konečném pořadí tak obsadila 20 místo. 

„Jsem strašně ráda, že se mi povedlo probojovat do olympijských volných jízd, navíc překvapivě z 12. místa. Konečné umístění mě tolik netrápí. Chtěla jsem si užít obě závodní jízdy, což se mi povedlo, i když s chybičkami. A mám osobní rekordy ze všech programů, které jsem tu jela, včetně závodu družstev, navrch osobák i v celkovém skóre - s čímž jsem určitě spokojená. Na olympiádu se kvalifikuje jednou za čtyři roky 30 nejlepších holek z celého světa a být mezi nimi je skvělé,“ uvedla Eliška Březinová v rozhovoru pro iDNES. 

 

 


přidáno 2022.02.18 13:14:14

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací