Extranet

Juniorské soutěže Grand Prix v plném proudu


1/ Uplynulý víkend se konal v Bratislavě druhý závod letošního seriálu juniorských závodů Grand Prix za naší účasti. V kategorii juniorů startoval Michal Matloch a umístil se na 14. místě z 25. startujících. V kategorii tanečních párů absolvoval svůj mezinárodní debut brněnský pár Barbora Silná-Martin Šubrt. Umístili se na 9. místě (13 startujících). Detailní výsledky čtěte na stránkách ISU nebo přímo na následujícím odkazu: Studovat výsledky.
Závodníkům přejeme další úspěšné starty.
Štěpán Matěna
2/ Potvrzení dosavadních úspěšných startů se může uskutečnit již na čtvrtém závodu juniorské Grand Prix, který se koná příští týden od 2.10. -5.10.2003 v Ostravě (pozn.: třetí závod JGP se koná v Mexico City bez naší účasti). Z našich závodníků se "Ostravy" účastní celá juniorská "špička". Stručně: Krausová, Benešová, Lukáčiková, Verner T., Janečko, Matloch (náhr. Kaška), Pachlová-Knoth, Silná-Šubrt, a Zoubková-Verner M. se svými trenéry. Přijďte fandit a držet palce.
Štěpán Matěna
přidáno 2003.09.23 00:00:00

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací