Extranet

Taschlerovi odstoupili z GP v Číně


Taneční pár Natálie a Filip Taschlerovi musel odstoupit ze závodu Grand Prix v Číně. Důvodem jsou zdravotní problémy partnera.

Bohužel se ozvalo zranění a museli jsme okamžitě přerušit přípravu na závody,“ zní v prohlášení dvojice s tím, že Filip Taschler s tímto zraněním závodil už na první Grand Prix v Americe. „Nemysleli jsme si, že to bude nějak vážné, ale nakonec se po podrobnějších vyšetřeních u lékaře ukázalo, že ano,“ dodávají.

Nyní jsou v České republice. „Filip má tu nejlepší péči. Uděláme vše pro to, abychom byli co nejdříve zpátky na ledě, ale zdraví je samozřejmě vždy na prvním místě,“ shodují se jednoznačně.

Jejich odhlášení ze závodů se smutkem komentovali v minulých dnech i jejich fanoušci a soupeři „Chceme moc poděkovat všem, kteří nás v těchto těžkých časech podporují! Opravdu si toho vážíme! Přejeme hodně štěstí našim týmovým kolegům a všem, kteří budou tento víkend soutěžit v Číně,“ vzkazují.

Rozhodně se ale nevzdávají! „Vrátíme se, silnější, moudřejší a připraveni bojovat s čímkoli!“ doplňují závěrem.

Přejeme brzké uzdravení a rychlý návrat do závodního kolotoče!


přidáno 2023.11.03 20:11:12

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací