Extranet

Taschlerovi na Grand Prix znovu pátí


Taneční pár sourozenci Natálie a Filip Taschlerovi zakončili své vystoupení v seriálu Grand Prix skvělým způsobem. Ve volné jízdě si vyjeli osobní rekord a se ziskem 186, 39 bodu obsadili skvělé páté místo. 
 
Taschlerovi navázali na úspěch ze svého prvního startu v prestižní soutěži, na ledě, kde se za necelé dva měsíce uskuteční i ME, sice lehce zaváhali v krátkém programu, ale i tak se opět propracovali do druhé, poslední, rozjížďky. "V kraťasu jsme mohli zajet ještě trošičku čistěji, ale jinak jsme moc spokojeni," hodnotil rytmický tanec Filip Taschler.
 
Skvělou volnou jízdou, za kterou si vysloužili osobní rekord 111,79 bodu si s přehledem udrželi pátou pozici. "Volná jízda byla super, moc jsme si to užili, publikum nás podporovalo od začátku, na konci pak hodně tleskalo, takže to bylo super celá ta atmosféra v hale."
 
Premiérový rok v seriálu prestižní Grad Prix zakončila česká dvojice celkově na 13. místě. Nyní Taschlerovi čeká mistrovství čtyř zemí za necelý měsíc v Budapešti. "Teď budeme pracovat dál, krok po kroku a uvidíme, co bude dál," dodává Taschler.
 
 
Taschlíci Espoo.png (784 KB)

přidáno 2022.11.27 12:31:49

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací