Extranet

Mistrovství ČR seniorů a TP 2010 v Žilině


Aktualizace 15.12.
V dokumentech ( klikněte zde ) najdete podrobný časový rozpis mistrovství a konečný seznam přihlášených sportovců.

Aktualizace 6.12. - vložen konečný seznam sportovců, kteří splnili kritéria účasti na MR seniorů a tanečních párů 2011 v Žilině. Seznam najdete zde.

POZOR - 3.12. vložen upravený rozpis:
Mírné změny předběžného časového rozpisu a informace o možnosti ubytování.

Mezinárodní mistrovství České republiky pro rok 2011 v seniorských kategoriích a kategoriích tanečních párů bude opět uspořádáno společně s Polským a Slovenským svazem. Soutěže se uskuteční v pátek 17.12. a v sobotu 18.12. 2010 v Žilině.

V kalendáři soutěží najdete rozpis tohoto mistrovství, včetně předběžného časového rozpisu. Pro informace klikněte zde.

V dokumentech najdete seznam sportovců, kteří splnili kritéria účasti na MM ČR, platný ke dni 25.11. 2010 (nezahrnuje tedy případná splněná kritéria při VC Brna a VC USK). Seznam najdete zde.
Tento seznam bude aktualizován v pondělí 6. prosince 2010 po skončení období, ve kterém je možné uvedená kritéria plnit.

Chtěl bych požádat všechny sportovce, sportovkyně, dvojice i páry, kteří již splnili kritéria účasti, aby mi co nejdříve potvrdili svou účast na MM ČR (připádně oznámili i neúčast) a zároveň zaslali aktuální formuláře "Plánovaná náplň programů" platné pro MM ČR v Žilině. Pro potřeby akreditace uveďte prosím také Váš doprovodný tým (trenéři, případně lékaři atp.).
Konečný termín pro přihlášky je stanoven na 8.12.2010.

Předem děkuji za spolupráci.

Karel Oubrecht, GS
přidáno 2010.12.15 00:00:00

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací