Extranet

Tomáš Verner vyhrál Grand Prix Ruska!!!


Historické vítězství v seriálu soutěží ISU Grand Prix dnes vybojoval Tomáš Verner! Téměř bezchybnou volnou jízdou, ve které získal 156,21 bodu (což je překonaný osobní rekord ISU z MS 2007), se katapultoval ze třetího místa po krátkém programu na první místo a přepsal tím historii českého krasobruslení (dosud byl Tomáš dvakrát na druhém místě). Jeho celkový vítězný bodový zisk činí 230,31 bodu a favorizovaného kanaďana Patricka Chana porazil o více než tři body.

Tomáš si navíc tímto vítězstvím už stoprocentně zajistil účast ve finálové soutěži Grand Prix 2010 v Pekingu. Blahopřejeme!

Také Lucie Myslivečková a Matěj Novák posunuli v Moskvě nejlepší české umístění tanečního páru v soutěžích Grand Prix a ze sedmého místa po krátkém tanci se posunuli na konečnou pátou pozici. Sice jim k tomu pomohla odstoupení některých soupeřů, ale na to se historie nebude ptát. Podstatné je, že si opět vylepšili letošní maximum ve všech částech soutěže a jejich celkový bodový zisk je 123,70 bodu.

Kompletní výsledky najdete zde.

Karel Oubrecht, GS
přidáno 2010.11.20 00:00:00

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací