Extranet

JGP Graz (AUT)


V Grazu dobojováno: Kadlecová / Bidař jsou celkově sedmí! Petr Coufal osmý.

Klára Kadlecová a Petr Bidař zajeli po krátkém programu (6.místo) velmi dobře i volnou jízdu a jen těsně skončili na celkovém sedmém místě se ziskem 116,25 bodu (tedy vylepšený osobní rekord z MS juniorů 2010), když jim jen několik desetinek scházelo na páry na šestém a pátém místě. Druzí naši zástupci Alexandra Herbríková a Alexander Zaboev přeskočili po volných jízdách maďarskou dvojici a jsou se ziskem 88,52 bodu čtrnáctí.
V soutěži tanečních párů nasbírali Jana Čejková a Alexandr Sinicyn v krátkém a volném tanci dohromady 72,38 bodu a skončili šestnáctí.
Po šestém nejlepším krátkém programu a sedmé nejlepší volné jízdě skončil Petr Coufal se ziskem 153,14 bodu na velmi dobrém osmém místě v soutěži juniorů.
Nabitá soutěž juniorek přinesla Kristině Kostkové 17.místo se slušným ziskem 103,07 bodu, když v obou částech soutěže byla šestnáctá.

Kompletní výsledky najdete zde.

Karel Oubrecht, GS
přidáno 2010.09.19 00:00:00

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací