Extranet

Sourozenci Mrázkovi vezou z krasobruslařské Grand Prix ve Finsku sedmé místo


Ve finském Espoo proběhl pátý závod prestižní krasobruslařské série Grand Prix. Kateřina a Daniel Mrázkovi, čeští zástupci v kategorii tanců na ledě, odsud vezou sedmé místo a dál pokračují ve zlepšování se v seniorské kategorii.

Pro úřadující juniorské mistry světa Kateřinu a Daniela Mrázkovi to byla ve Finsku další zkušenost mezi seniorskou elitou, mezi kterou se pohybují teprve od začátku této sezony. „Chtěli bychom moc poděkovat těm, kteří nám píšou hezké zprávy a kteří nám fandí,“ řekli krátce po dokončení své soutěže.

Ve volném tanci na téma Labutího jezera se nevyvarovali chyby v krokové sekvenci na jedné noze. „Co na to říct? Ta chyba nás pár bodů stála, ale myslíme si, že do té doby se nám tanec povedl,“ zhodnotila Kateřina Mrázková s tím, že závěr jízdy už byl nezdarem poznamenán.

Za svůj program dostali 101,99 bodu, v celkovém součtu to pak znamenalo 172,58 bodu a sedmé místo. Což je zlepšení o jednu příčku oproti první Grand Prix v Americe, kde byli v půlce října osmí.

Výsledky jsou na tomto odkazu – http://www.isuresults.com/results/season2324/gpfin2023/CAT004RS.htm

Teď sourozence Mrázkovi čeká odpočinek. „Jedeme domů a budeme mít týden volno, které jsme neměli od července,“ dodali. Poté pojedou na Four National Championships, tedy společné mistrovství Česka, Slovenska, Polska a Maďarska, které proběhne
od 14. do 16. prosince v Turnově.

Následně se pak chystají od 8. do 15. ledna mistrovství Evropy v Kaunasu v Litvě.


přidáno 2023.11.18 20:28:05

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací