Extranet

Mrázkovi si vyjeli v rytmickém tanci ve Finsku sezonní maximum


Na právě probíhajícím prestižním krasobruslařském závodě Grand Prix ve finském Espoo reprezentují Českou republiku v kategorii tanců na ledě Kateřina a Daniel Mrázkovi.

Po první části soutěže, která se v letos hudebně nese v duchu 80. let, jsou průběžně šestí. V rytmickém tanci si ziskem 70,59 bodu vyjeli zatím nejlepší body v sezoně.

Jelo se nám velmi dobře, jsme spokojeni. Zajeli jsme tak, jak umíme a jak jsme trénovali,“ řekla bezprostředně po jízdě Kateřina Mrázková.

Jízda sice měla nějaké mouchy, ale jednoznačně to byl náš nejlepší rytmický tanec v seniorské kategorii,“ doplnil svou sestru Daniel Mrázek s tím, že je rád, že diváci v hale fandí a o to víc si svou jízdu užili.

Volný tanec je čeká zítra. „Budeme se snažit, aby volná byla minimálně ve stejném duchu, tedy abychom zajeli, jak umíme a užili si to,“ dodali úřadující juniorští mistři světa.

Průběžné výsledky jsou zde - http://www.isuresults.com/results/season2324/gpfin2023/SEG007.htm

Volný tanec je na programu zítra, celá soutěž začíná v 18.40 SEČ, Mrázkovi pojedou v 19.18 SEČ.


přidáno 2023.11.17 19:44:10

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací