Extranet

Změny v obsazení sekretariátu


Vážení sportovní přátelé,

Adéla Rybářová přivedla v sobotu 28.10.2023 na svět malého Adámka, k čemuž jí celé Předsednictvo ČKS i sekretariát srdečně blahopřeje. Oba jsou zdraví a Adam se má čile k světu.

 

V průběhu podzimních měsíců se podařilo vyřešit doplnění sekretariátu o další pracovnice na kratší úvazky a postupně se mezi ně bude rozdělovat práce Adély Rybářové.

Paní Schnappelová se je schopna již na dálku více zapojit do pracovních činností, tak momentálně přebrala kompletní agendu smuv a vyúčtování příspěvků klubům na ledovou plochu a přímých příspěvků talentovaným sportovcům za umístění na M ČR a v Českém poháru. A dále má na starosti evidenci členské základny. Zastihnete jí na emailu cks@czechskating.org .

Od půlky října se zaučuje paní Dina Fuchsová, která od 1.12. převezme agendu registrací jednotlivců i klubů, přestupů a hostování, testů výkonnosti a dále kompletní administrativu kolem vzdělávání (semináře a školení rozhodčích, trenérů a členů technických sborů). Paní Fuchsovou zastihnete na emailu sekretariat@czechskating.org nebo na pevné lince 230 234 505 v pracovní dny v čase od 9 do 12 hodin.

Začátkem listopadu nastoupí paní Eva Sedláčková, která se po zaučení ujme od 2. ledna 2024 zajištění mezinárodních startů členů reprezentace ČKS, včetně rozhodčích (ve spolupráci s GS svazu), zajištění pojištění a víz, evidenci smluv ČKS, dotační záležitosti, přihlášky na školení a semináře ISU a postupně i vyúčtování SCM a administrativu kempů talentových projektů ČKS. Paní Sedláčkovou zastihnete na emailu cfsa@czechskating.org a na pevné lince 230 234 505 každé pracovní pondělí, úterý a čtvrtek mezi 9 a 16 hodinou.

Ke konci října jsme nuceni ukončit spolupráci s paní Evou Hrdličkovou, která již pro pracovní vytížení nemůže pokračovat v pomoci s agendou Sportovního centra mládeže ČKS. Než dojde k zaučení a předání pracovních činností paní Sedláčkové, bude emaily zaslané na scm@czechskating.org a administrativu kolem SCM řešit ekonomka svazu, Kateřina Tykalová.

Ostatní agendu ČKS  zatím bude mít stále na starosti GS svazu.

Doufáme, že se u nás nové spolupracovnice budou cítit dobře a některé záležitsti budeme schopni vyřizovat rycjleji, než tomu bylo v podzimních měsících.  

 

Karel Oubrecht, GS svazu


přidáno 2023.11.02 09:54:28

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací