Extranet

Vránková ve velkém osobáku postupuje do volného programu, Reshtenko udržel jedenáctou příčku


Třetí den světového šampionátu juniorů v Tallinu dopadl pro české krasobruslení skvěle. Teprve patnáctiletá Barbora Vránková si vylepšila o více jak 8 bodůosobní rekord v krátkém programu a z dvacáté pozice postupuje do nedělních volných jízd. Grigorii Reshtenko udržel svou pozici ze čtvrtka a končí na 11. místě.

 

Česká reprezentantka nastoupila do soutěže jako druhá v pořadí a celá jízda se jí vyvedla. „S dnešním programem jsem moc spokojená. Byla to pro mě nová zkušenost a moc jsem si jízdu a atmosféru v hale užila,“ popsala Vránková po závodě. Do zítřejší volné jízdy, která začíná od 15:45, vyjede jako pátá. „Zítra bych chtěla na led vstoupit se stejnými pocity jako dnes. Ráda bych si jízdu užila a opět budu bojovat v každém prvku,“ nastínila plány do nedělního závodu Vránková, která zároveň poděkovala všem za podporu.

 

Drahou solidní jízdu v tallinské Tondiraba Ice Hall předvedl Grigorii Reshtenko. Český juniorský reprezentant obdržel ve volné jízdě od rozhodčích 132,09 bodů. V součtu obou jízd získal 201,76 bodů a udržel jedenáctou pozici po krátkém programu. Mistrovský titul si odváží suverénní Američan Ilia Malinin (276,11).

 

Poslední den šampionátu vyvrcholí volnými jízdami tanečních párů od 11:45. V odpolední programu od 15:45 uzavřou šampionát juniorky. Výsledky je možné najít na oficiálních stránkách akce (jwskate2022.eu) a soutěže lze sledovat živě na oficiálním YouTube profilu ISU (youtube.com/c/SkatingISU).


přidáno 2022.04.16 21:32:05

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací