Extranet

Sourozenci Taschlerovi vybojovali pro Českou republiku nejlepší výsledek za posledních 24 let. Taneční pár je 13. na světě


Závěr náročné sezony se českému tanečnímu páru vydařil. I když se divákovi mohlo zdát, že jsou sourozenci Taschlerovi zdrceni kvůli chybě v twizzlu, za pár chvil se ale alespoň částečně radovali z vydařené účasti a první čistě seniorské sezony. 

Po rytmickém tanci byli sourozenci Taschlerovi na 11. místě. „S výkonem jsme oba moc spokojení. Odjeli jsme konečně čistý krátký program, o který jsme se snažili prakticky celou sezonu. Bezchybná jízda vyšla hezky na vrchol sezony, což je super, moc jsme si to užili,“ nadšeně řekl po krátkém programu Filip Taschler. 

Do volné jízdy vstoupil taneční pár svižně, druhá polovina přinesla ztrátu několika bodů. I přesto zhodnotil Filip Taschler jízdu pozitivně: „Zaznamenali jsme velký posun od předchozího mistroství. I když tam byla opět drobná chyba v twizzlu, reálně bychom se i bez této chyby pohybovaly kolem 12. a 13. místa. Je to určitě známka toho, že ta tvrdá práce se vyplácí a je vidět, že jdeme dobrým směrem.“  Nyní Natálii a Filipa čeká regenerace. „Dostali jsme od našeho trenéra zákaz vlézt na led, v pondělí odjíždíme do Brna, Natálii čeká první část státní maturity,“ uzavřel Filip Taschler. 

Vrchol sezony čeká ještě na juniorské reprezentanty. Do Tallinnu se vydá Barbora Vránková, Georgii Reshtenko, sportovní dvojice Barbora Kuciánová a Lukáš Vochozka a taneční pár Denisa Cimlová a Vilém Hlavsa. 


přidáno 2022.03.27 00:33:22

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací