Extranet

Na prvním seniorském mistrovství na 22. místě. Sourozenci Taschlerovi spokojení  


Stockholm – S pokorou a úsměvem na tváři končí Natálie a Filip Taschlerovi po rytmickém tanci na mistrovství světa v krasobruslení na 22. místě. Věřili v lepší umístění a zisk více bodů za precizní krokové variace. Bohužel ony 2 vytoužené body v hodnocení přítomné nebyly.  

Čeští reprezentanti trénující v Itálii doslova zářili od prvních pohybů na ledě už při společném warm-upu se svými kolegy ve třetí skupině. Jejich čas přišel na konci této skupiny a předvedli půvabný rytmický tanec hodný početné konkurenci, ke které sourozenci dlouhá léta vzhlíží. “Oba jsme si to maximálně užili, led byl krásně upravený. Věděli jsme, že jsme si to užili nejen my, ale i diváci u televizních obrazovek. Hodně lidí mi totiž hned po skončení psalo,” říká Filip Taschler.  

Stejně hodnotí první start také Natálie Taschlerová, která byla s výkonem nadmíru spokojená. “Bylo to naše první představení v seniorské kategorii, takže jsme nemohli čekat o moc vyšší hodnocení, ale i náš trenér Matteho Zanni ví, že jsme mnohé variace zajeli mnohem lépe než na trénincích,” doplňuje svého bratra.  

Taneční pár má teď dost času na to, aby se nachystal na další možnou kvalifikační jízdu, která by je mohla vynést pod olympijské kruhy. Jedná se o listopadovou mezinárodní soutěž v německém Obertstorfu. “Budeme chystat nové programy na srpnové prověrky, takže na tuto soutěž už budeme dobře připravení,” hodnotí Filip Taschler.  


přidáno 2021.03.26 19:38:56

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací