Extranet

ČKS začíná PR spolupráci s SPR media


Vážení sportovní přátelé,

rádi bych vás informovali, že počínaje 1. březnem 2021 došlo ke změně PR agentury, se kterou bude Český krasobruslařský svaz spolupracovat. Komunikaci a PR bude nově zajišťovat mediální agentura SPR media, v jejíž gesci bude také správa sociálních sítí a s níž zároveň budeme spolupracovat na zajištění marketingu a potenciálních nových partnerů svazu.

Novou mluvčí svazu se stává Pavla Hajpišlová (hajpislova@sprmedia.eu). 

SPR media je mediální agentura, která působí v České republice a na Slovensku, specializuje se na komunikaci a zajištění mediálních operací na vrcholných sportovních akcích. S krasobruslením má bohaté zkušenosti - kromě jiného se podílela na organizaci mistrovství Evropy v Ostravě 2017 a v Bratislavě 2016, zároveň připravila několik krasobruslařských show, včetně akce Fire on Ice, rozlučky s kariérou Jozefa Sabovčíka.

Zároveň bychom tímto chtěli poděkovat Petru Juříčkovi, který se svými kolegy Jiřím Kratochvílem a Pavlou Švancarovou zajišťoval komunikaci a marketing Českého krasobruslařského svazu v uplynulých více než třech letech.

 

Stanislav Židek , předseda ČKS

Karel Oubrecht, generální sekretář ČKS


přidáno 2021.02.26 16:39:33

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací