Extranet

Anna Dušková - ukončení činnosti


Český krasobruslařský svaz obdržel od Anny Duškové informaci o ukončení její sportovní kariéry ze zdravotních důvodů.

Anna Dušková vytvořila s Martinem Bidařem sportovní dvojici, které po celém světě předpovídali obrovskou budoucnost. Spolu se stali jako první v české historii juniorskými mistry světa, skončili druzí na Olympiádě mládeže, fantasticky se ještě jako junioři zapsali mezi seniorské sportovní dvojice na ME 2017 v Ostravě i na MS a Zimních Olympijských hrách v PyongYangu. Po ukončení spolupráce s Martinem Bidařem Anna Dušková začala jezdit s Radekm Jakubkou a spolu se výborně prezentovali při loňských prověrkách výkonnosti. Bohužel, zdraví bylo proti. A tak se po další sérii zranění a hlavně s výhledem, že by po posledních vyšetřeních již nebyla schopna pro krasobruslení obětovat na 120% své píle, úsilí i tréninokového času, Anna rozhodla pověsit soutěžní brusle na hřebík. 

Ale, jak je u ní zvykem, tak se hned s vervou vrhla do předávání zkušeností svým možným následovníkům a následnicícm a u krasobruslení rozhodně zůstává, i když už bohužel v jiných rolích, než na stupních vítězů, jak jsme na ni byli zvyklí. 

Rádi bychom ti, Aničko, chtěli z celého srdce poděkovat za skvělé výkony a výsledky, které jsme od tebe viděli a ze kterých jsme se spolu s tebou radovali, a přejeme ti nejen úspěšný přechod na druhou stranu mantinelu, ale především hodně zdraví a štěstí v osobním i studijním životě.

 

Předsednictvo a sekretariát ČKS


přidáno 2020.06.29 15:28:11

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací