Extranet

Desetidenní Zimní olympiáda dospělých startuje v rakouském Innsbrucku


Další významná sportovní událost proběhne v rakouském Innsbrucku. V termínu od 10. do 19. ledna se zde uskuteční World Winter Masters Games 2020, tedy Zimní olympiáda dospělých 2020.

Návštěvníky čeká nabitý sportovní program s více než 3000 sportovci, kteří poměří své síly v celkem 12 sportovních disciplínách. Česká republika bude reprezentována 9 sportovci, jen v krasobruslení je to taneční pár Milena Pokorná a Jiří Pokorný (Masters Ice Dance), v kategorii žen Jana Přibylová ml. (Masters Elite Ladies III) a v synchronizovaném krasobruslení tým Avalanche.

Za zmínku stojí bezesporu i bývalá japonská krasobruslařka, mistryně světa z roku 1989, a zároveň stříbrná olympijská medailistka z roku 1992, Midori Ito, která bude Japonsko reprezentovat v kategorii sportovních dvojic.  

O výsledcích Vás budeme průběžně informovat. Veškeré informace o Zimní olympiádě dospělých na webových stránkách: https://www.innsbruck2020.com/de/


přidáno 2020.01.10 12:53:49

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací