Extranet

Hodnocení prověrek výkonnosti české reprezentace – Příbram 23.-24.8. 2019


Hodnocení prověrek výkonnosti české reprezentace – Příbram 23.-24.8. 2019

Vím, že nejsem aktuální a také vím, že v tuto chvíli je to pro hodnocení prověrek výkonnosti české reprezentace dobře. Kdybych toto psala hned v těch emocích, které jsme všichni zúčastnění po prověrkách měli, nevyznělo by to tak, jak české krasobruslení potřebuje. Píši toto hodnocení z L.A., kde sleduji a učím se, abych do Čech přivezla nejen techniku, ale hlavně TO, proč zaostáváme. Myslím, že jsem na to přišla. Vím, neobjevila jsem Ameriku, protože to všichni víme, jen si to málo uvědomujeme. Ale o tom více na semináři trenérů.

    Výsledky prověrek jistě všichni víte a mnozí jste výkony i viděli. Nebudu hodnotit jednotlivé závodníky, protože jako vždy vím, že se snažili ze sebe v tu chvíli vydat to nej, co v nich je.

    Viděli jsme málo programů, které by byly v souladu s novou koncepcí českého krasobruslení, a to mě mrzí. Mrzí mě, že reprezentanti nebyli odvážnější, že ti, kteří již v loňské sezóně skákali to a to, neukázali nové věci. Ale také na jejich obhajobu píši, že to souvisí s tím „objevením Ameriky“ a to je spíš problém náš – dospělých – trenérů a funkcionářů. Prosííím..nekamenujte mě, kolegové hned při vstupu na seminář..

Hodně mile mě překvapil Georgii Reshtenko, z jeho výkonu byla cítit disciplinovat k technice a osobitost v předvedení, a tak by to mělo být.

Nominace na JGP byly hodně složité, proto TMK volila jednoduché a dané hledisko: splnění výkonnostních kritérií. Protože výkony a výsledky byly takové jaké byly, TMK pozvala na jednání o nominacích pana předsedu Stanislava Žídka, aby bylo vše co nejobjektivnější a nejspravedlivější. 

    Děkuji všem za spolupráci a vážím si Vaší práce, snahy a vím, že se nám povede „objevenou Ameriku“ realizovat. Držím palce všem do nové sezóny, těším se na hezké výkony…  a nenechte se stresovat..

Monika Škorničková, předsedkyně trenérsko-metodické komise


přidáno 2019.09.05 15:25:24

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací