Extranet

Podmínky pro vysílání TP na ISU seminář v Oberstdorfu


  1. Na seminář ISU do Oberstdorfu můžou kluby přihlásit páry a trenéry do 25. ledna 2019 na adresu sekretariat@czechskating.org
  1. Přihlášený pár i jejich trenér musí písemně akceptovat, že se zúčastní celého semináře od začátku do konce a že trenér bude po celou dobu přítomen s párem na ledě.
  1. Pořadatel si vyhrazuje právo redukovat počet účastníků v případě velkého zájmu a upřednostňuje mladší páry. Tedy pokud klub bude v dané kategorii přihlašovat více párů, je potřeba aby je seřadil podle priority a akceptoval rozhodnutí pořadatele, že první bude redukovat nejstarší páry.
  1. Páry musí být na seminář připravené, musí umět kroky a timing patern dance dané sezony, společnou piruetu a dvě různé zvedačky. 
  1. ČKS bude upřednostňovat mladší páry, které spolu bruslí minimálně jednu sezonu, následně pak nově vzniklé páry, které spolu bruslí minimálně tři měsíce. Tyto páry musí dodat TMK do 10.3.2019 video s nahrávkou společné piruety, dvou různých zvedaček a povinnými tanci dle bodu 4. V případě nedodání videa bude pár odhlášen (15.3 2019)
  1. Pár, který se zúčastní semináře, se zároveň zavazuje, že bude minimálně jednu celou sezonu reprezentovat ČR ve stejném složení, v jakém se zúčastnil semináře. V případě nedodržení této podmínky zaplatí klub ČKS sankci 5000,- Kč. Tato sankce nebude uplatněna pouze v případě doložení vážných zdravotních důvodů.
  1. Trenér, který bude delegovaný ČKS na seminář ISU, se zavazuje, že poznatky ze semináře bude na žádost ČKS prezentovat v ukázkových trénincích pro členy PRTM nebo SCM a seminářích trenérů.

 

Mgr. Monika Škorničková

předsedkyně TMK ČKS


přidáno 2019.01.22 09:37:57

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací