Extranet

Hodnocení MMČR seniorů v Budapešti pohledem Moniky Škorničkové a výhled do budoucna.


     Ráda si vždy nechávám lehký časový odstup od akce, aby byl můj pohled objektivnější. Ale už na místě jsem měla radost z toho, že všichni se snažili podat svůj nejoptimálnější výkon a důkazem toho je zisk týmové trofeje.

    Nechci na tomto místě nikoho jmenovat, protože je rozjetá sezóna a ty důležité reprezentační závody nás čekají. Jsem ráda, že někteří reprezentanti začali pracovat na svých nedostatcích. A věřím že ti, kteří je ještě mají a nic moc pro jejich odstranění zatím nedělají, tak že se tak brzo začne dít.

    Trenérsko-metodická komise podporovaná P-ČKS začala prosazovat novou motivační strategii odměňování a tak jen doufám, že závodníci na toto uslyší a my je budeme moci  odměňovat i za odvedenou práci v podobě zvýšení počtu trojitých skoků u dívek a trojitých axelů a čtverných skoků u chlapců. Považuji toto jako nezbytné pro úspěch našich závodníků na mezinárodních závodech a pro úspěšnou budoucnost českého krasobruslení. Vím, že jsou u nás schopní závodníci a trenéři, stačí si to jen uvědomit a nepodlehnout vlastnímu opojení ze své výjimečnosti a pokračovat v systematické práci. Také vím, že  jsme schopni sestavit tým trenérů, kteří v domácích podmínkách vytvoří kvalitní krasobruslaře. Velkou výhodu této doby vidím v nastolené spolupráci s panem trenérem Rafaelem Arutyunyanem.

    Držím všem reprezentantům i nám všem palce do další části sezóny a přeji pohodové Vánoce a kráásný celý nový rok

M. Škorničková


přidáno 2019.01.09 07:51:40

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací