Extranet

Finále JGP 2015


ANNA DUŠKOVÁ a MARTIN BIDAŘ druzí!!!

Historickou premiéru v kategorii sportovních dvojic dnes (čtvrtek 10.12.) zažívá Česká reprezentace při finálové soutěži juniorské Grand Prix 2015 ve španělské Barceloně.

Výbornými výkony v Rize a Linci si o první účast mezi nejlepší šestkou seriálu řekli Anna Dušková a Martin Bidař.

A výborně vstoupil i do finále této soutěže. Po téměř bezchybném krátkém programu jsou v ruském obležení na třetím místě se ziskem 55,78 bodu (čímž si opět o kousek posunuli svůj rekordní zisk z letošní JGP v Linci).

Ve volné jízdě zajeli Anna Dušková s Martinem Bidařem fantasticky. Předvedli všechny obtížné prvky (sólový 3T a trojkombinaci 2A+2T+2T, odhazovaný 3S a 3Lz a především exkluzivní 3 twistovaný lutz). Výborně zvládli i všechny neskokanské prvky, navýšili obtížnost zvedaných figur a opět si posunuli maximum ve volné jízdě na úctyhodných 106,55 bodu. To samozřejmě znamenalo i životní maximum za součet obou známek obou programů a pokoření hranice juniorské extratřídy 160 bodů. Konečným součtem 162,33 bodu se posunuli ze třetího na druhé místo konečného pořadí a vybojovali tak ve finále Juniorské Grand Prix stříbrné medaile.

 

Jízdy Anny s Martinem (zdroj YouTube):

                                              krátký program                                 volná jízda

 

Kompletní výsledky Finále Grand Prix / Junior Grand Prix najdete zde.

 


Karel Oubrecht, GS


přidáno 2015.12.12 00:00:00

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací