Extranet

Tanečníci Mrázkovi v rytmickém tanci upadli a ve finále Junior Grand Prix jsou čtvrtí


Krasobruslařský taneční pár Kateřina a Daniel Mrázkovi poprvé v sezoně zaváhal v rytmickém tanci a dvojnásobným pádem se připravili o průběžné stupně vítězů. Do volných jízd půjdou čeští junioři ze čtvrtého místa.

 

První finále ISU Junior Grand Prix v kariéře nezačali sourozenci Kateřina a Daniel Mrázkovi nejlépe. Do rytmického tance sice vlétli a do poloviny jízdy byli bezchybní. Po perfektních twizzlech ale přišel pád Daniela Mrázka v krokovce, který strhl i partnerku. Dvojnásobný pád znamenal pro nadějné české juniory dvoubodovou srážku. 

 

Zbytek jízdy Mrázkovi zvládli skvěle a se součtem 64,08 bodu se zařadili na průběžnou čtvrtou pozici. Na medaili ale Češi ztrácí pouze 0,13 bodu, na stříbro jim pak chybí půl bodu. Na vedoucí Kanaďany, Nadiiu Bashynskou a Petera Beaumonta schází českému páru necelé 4 body. Do volných jízd půjdou sourozenci Mrázkovi z horší rozjížďky. Volné jízdy startují zítra v 18:20. 

 

Mrázkovi.png (955 KB)


přidáno 2022.12.09 20:27:51

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací