Extranet

Taneční pár Cimlová/Polizoakis má první společnou medaili


Nově složený pár Denisa Cimlová a rodák z Bietigheim-Bissingenu Joti Polizoakis spolu závodili teprve podruhé. S prvním vystoupením v Budapešti nebyla dvojice úplně spokojená, v italské Mentaně si zlepšili náladu.

 

Na tradičním Mezzaluna Cupu měli devět soupeřů. Za krátký program na motivy samby si vysloužili 62,76 bodu, což bylo o skoro třináct bodů více než před čtrnácti dny v Maďarsku. Pro českou dvojici to znamenalo průběžnou třetí pozici za dvěma domácími páry. U volné jízdy se Cimlová s Polizoakisem nevyhnuli chybám a připsali si bodovou srážku. Ztráta bodu je nemusela mrzet, za volný program si dvojice vyjela 92,45 bodu, o necelých dvacet bodů více než při jejich prvním závodě. Součet 155,21 potvrdil třetí pozici po krátkém programu, Cimlová s Polizoakisem nestačili pouze na italské páry a z Mentany si odvezli bronzové medaile.  

 

Česká republika se ale může tak trochu radovat i ze stříbra. Druhý pár Mezzaluna Cupu tvoří Carolina Portesiová Peroniová a Michael Chrastecký, rodák z Karlových Varů. 

 

AD89745A-F5BD-4306-A872-1AF64D07486E.JPG (190 KB)

 


přidáno 2022.10.30 23:48:55

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací