Extranet

Aktualizace dokumentů ČKS


V sekci Stanovy, řády a směrnice ČKS najdete Registrační řád ČKS schválený  valnou hromadou 2017, která zároveň odložila jeho účinnost od 1. 5. 2018. Důvodem odložení účinnosti je příprava přechodu z papírových průkazů na (plastové) registrační karty.

Dále v této sekci najdete i upravené ekonomické směrnice ČKS. Úprava se týká směrnic č. 2 a 3. Přibyla nová směrnice č. 11, a to v souvislosti s rozhodnutím P ČKS schváleným valnou hromadou o úhradě části nákladů pořadatelů soutěží Českého poháru. 

 

V sekci Pravidla ČKS najdete nový dokument "Zásady pro činovníky technického panelu" a dokument "Náplně programů kategorií ČKS", který je aktualizovanou částí dokumentu "Soutěžní kategorie, věkové hranice, náplně programů a jejich hodnocení". Jeho kompletní znění bude na stránkách ČKS publikováno poté, co vyjdou aktualizovaná pravidla / Communicationy ISU pro sezónu 2017/2018.

 

Karel Oubrecht, GS


přidáno 2017.06.28 18:17:31

Souhlasím

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací